Αποστολές

Τα έξοδα και ο χρόνος παράδοσης προτείνονται κατά την λήψη της παραγγελίας και επιβεβαιώνονται ΠΡΙΝ την αποδοχή της

Προσπαθούμε  να μην επιβαρύνεστε με έξοδα αποστολής!
Οταν το ποσό της παραγγελίας το επιτρέπει, συμψηφίζουμε τα έξοδα αποστολής με μια έκπτωση στην παραγγελία σας έτσι ωστε το ποσό που θα πληρώσετε τελικά για μεταφορικά να είναι μηδενικό.

Σε περίπτωση που το κόστος της παραγγελίας σας είναι πολύ χαμηλό ή ο προορισμός δυσπρόσιτος μπορεί να υπάρξει κάποια ελάχιστη χρέωση. 

Ανά πάσα στιγμή, κατά την πλοήγησή σας στο  fashiontherapy.gr και προτού προχωρήσετε σε παραγγελία, έχετε τη δυνατότητα να συμβουλευτείτε την επιλογή ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΚΟΣΤΟΥΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ, συμπληρώνοντας το τόπο παράδοσης που επιθυμείτε. (Δείτε τη σχετική επιλογή στο «ΚΑΛΑΘΙ» )

Ξέρουμε πόσο ανυπομονείτε να έχετε στα χέρια σας το νέο σας απόκτημα και φροντίζουμε να γίνει το συντομότερο δυνατόν.

Στέλνουμε παραγγελίες εντός 1-2 εργάσιμων ημερών στην Ελλάδα ενώ πιθανόν να απαιτούνται επιπλέον άλλες 5 έως 10 εργάσιμες ημέρες για διεθνείς παραδόσεις. .

Μόλις ετοιμάσουμε τη παραγγελία σας θα λάβετε ένα email  με τον αριθμό φορτωτικής της courier. Έτσι έχετε τη δυνατότητα, να παρακολουθήσετε την εξέλιξη της αποστολής της παραγγελίας σας, συμπληρώνοντας τον αριθμό φορτωτικής στην ιστοσελίδα της courier που έχει αναλάβει το δέμα σας.

 

Αν χρειάζεστε βοήθεια ή πληροφορίες μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών στο support@fashiontherapy.gr